Malzemeler
500 gr kuşbaşı
6 adet domates
4 adet kuru soğan
4 adet yeşil biber
2 adet kırmızı biber
2 yemek kaşığı margarin
4 diş sarımsak
1 çay kaşığı kırmızı biber
Karabiber tuz
Teflon tavada yıkayıp suyunu süzdüğünüz ufak
ufak doğranmış etleri margarinle birlikte koyun karıştırın üstünü kapatın etler
suyunu bırakıp çekene kadar bekleyin. Etler kızarmaya başlayınca halka şeklinde
doğranmış biberleri içine atın.
Soğanlar pembeleşene kadar hiç tuz koymadan
iyice etleri kavurun. Üzerine kabukları soyulup doğranmış domatesleri atın.
Tuz karabiber ilave edin. Kısık ateşte su
koymadan 30-35 dk pişrip hemen servis yapın.
No comments:
Post a Comment